для копченнязазвичай використовують деревину осики, ясена, вільхи, бука, дуба, яблуні, абрикос, слива, груша.
Не підходятьтирса для копчення хвойних порід дерев і берези, так як копченості набувають гіркуватий смак з токсичним запахом скипидару, дьогтю і мають непривабливий вигляд.
У коптильню можна закладатитирса для копчення, тріскидля копчення, Дрібні гілочки, як окремо, так і упереміш.
тирса, Тріски та гілкидля копченняповинні бути не сильно сухими, в іншому випадку вони розгоряться сильним полум'ям без диму і надмірно висока температура призведе до виплавлення жиру з приготавливаемого продукту. Якщо все ж у вастирса для копченнясухі, то їх потрібно трохи зволожити, взбризнув водою. Так само не підходять і надмірно сирі дрова, які не зможуть стабільно горіти, а навіть можуть перестати палити в невідповідний момент.
Від якості і кількості обраної породи деревини і її вологості, залежить якість кінцевого продукту. Так само на процес копчення впливає температура і кількість диму, які регулюються доступом повітря, іншими словами при нестачі кисню температура в коптильні падає і сповільнюється процескопчення, Що дуже добре для жирних продуктів. Але потрібно, щоб і вогнище не задихнувся. Треба вибрати золоту середину і контролювати процес копчення.
Описание
Тирса для копченнядля копчення риби, м'яса, сала.
Отзывы
Отзывов ещё нет — ваш может стать первым.
Подборки товаров в категории