Протягом довгих років карполови використовують
белачан (ферментований пасту креветки) з чудовими результатами і
до сих точаться суперечки про те, чому белачан так успішний. Белачан - це
азіатське назву ферментованої креветки в блоці. Солоний, що має
сильний запах блок, використовується як приправа в малазійських
блюдах, а короп від нього просто божеволіє!
Белачан поставляється в формі бруска, який Ви можете обробити для
отримання будь-якої необхідної Вам фракції для додавання в частинки,
пеллетс, Бойл, стіки, і при цьому це чудовий аттрактант!
Рекомендації по використанню: ми
рекомендуємо використовувати белачан наступним чином: натріть його на тертці
для сиру і додайте в підгодовування з розрахунку 75 грам на 1 кг сухої
суміші. Ви можете так само сформувати з натертого на тертці белачана
насадку будь-якої форми, скачавши його пальцями. При виготовленні бойлов
додайте белачан в тому ж дозуванні в яйця і залиште на 10-15 хвилин
перед тим, як заважати тісто