Egg albumin- це виділений білок яєчного білка. Він використовується при виробництві морозива і тортів, і тільки такий кращий білок використовується пристойними фірмами. Простіші форми не такі стабільні. Він використовується в принципі в HNV в основному для зниження часу варіння, для отримання твердої зовнішньої оболонки Бойл. Чим довше варяться молочні білки, тим сильніше вони коагулюють і більше білків гине. Отже, яєчний білок, скорочуючи час варіння, захищає білки. Крім цього яєчний білок є практично миттєво чинним сполучною і зміцнює Бойл речовиною, а також високопоживним і засвоюваним елементом. Тому якщо ваші Бойл розсипаються в польоті, спробуйте додати 50г egg albumin в ваш мікс? це повинно вирішити проблему раз і назавжди. "- Слова Кена Таунлі.
Розфасовка - 1кг.
Описание
Отзывы
Отзывов ещё нет — ваш может стать первым.
Подборки товаров в категории