Написать в
WhatsApp
Написать в
Telegram
Каталог

Тирса для коптильні Behr "Бук з ялівцю" 500гр

Brand:Behr
К сравнению
В избранное
Артикул:9943689
Тирса для коптильні Behr "Бук з ялівцю" 500гр
Наявність:
Нет в наличии
145,08 грн.
11
Сообщить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Your E-Mail
Phone number (SMS)
Validity time
- at least one of the fields is required
Checking...
Описание
Тирса для копченнядля копчення риби, м'яса, сала.

для копченнязазвичай використовують деревину осики, ясена, вільхи, бука, дуба, яблуні, абрикос, слива, груша.

Не підходятьтирса для копчення хвойних порід дерев і берези, так як копченості набувають гіркуватий смак з токсичним запахом скипидару, дьогтю і мають непривабливий вигляд.

У коптильню можна закладатитирса для копчення, тріскидля копчення, Дрібні гілочки, як окремо, так і упереміш.

тирса, Тріски та гілкидля копченняповинні бути не сильно сухими, в іншому випадку вони розгоряться сильним полум'ям без диму і надмірно висока температура призведе до виплавлення жиру з приготавливаемого продукту. Якщо все ж у вастирса для копченнясухі, то їх потрібно трохи зволожити, взбризнув водою. Так само не підходять і надмірно сирі дрова, які не зможуть стабільно горіти, а навіть можуть перестати палити в невідповідний момент.

Від якості і кількості обраної породи деревини і її вологості, залежить якість кінцевого продукту. Так само на процес копчення впливає температура і кількість диму, які регулюються доступом повітря, іншими словами при нестачі кисню температура в коптильні падає і сповільнюється процескопчення, Що дуже добре для жирних продуктів. Але потрібно, щоб і вогнище не задихнувся. Треба вибрати золоту середину і контролювати процес копчення.

Отзывы
Отзывов ещё нет — ваш может стать первым.
общий рейтинг