Описание
Завдяки в’єтнамській діаспорі фо готують у всьому світі. Кінза надає страві особливого аромату, а рисова локшина нагадає вам про її східне походження. Суп є доволі гострим.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 300-350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин
Склад: локшина рисова 56%, м’ясо яловичина 14%, картопляні пластівці 13%, рослинний жир сухий 7%, сіль 2%, кінза, цибуля зелена, петрушка 3.5%, спеції (бад’ян, кардамон, перець червоний гострий, кориця, коріандр, імбир) 4%
Харчова (поживна) цінність: на 100 г – білки 27.1 г, жири 7.8 г, вуглеводи 53.9, порції – білки 9.5 г, жири 0.5 г, вуглеводи 18.9 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 392 Ккал/ 1641 КДж, порції – 138 Ккал / 578 КДж
Вага: сухої страви – 35 г; готової – 300 г
Термін придатності: 12 місяців
Отзывы
Отзывов ещё нет — ваш может стать первым.
Подборки товаров в категории