Описание
В Індії карі прийнято називати усі страви, що готуються й вживаються з рисом, незалежно від того, чи використовується в ній приправа, чи ні. В європейському ж розумінні, все навпаки.
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти, без підсилювачів смаку та барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів, тому, смак її максимально близький до тієї, що готується вдома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8-10 хвилин
Склад: карі (мелена: куркума, коріандр, пажитник, перець червоний, імбир, кориця, сіль), рис круглозернистий, м’ясо (курка), перець солодкий (болгарський), сіль кухонна.
Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 7.8 г, жири 2.7 г, вуглеводи 67.6 г, порції – білки 7.1 г, жири 2.5 г, вуглеводи 61.5 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 441 Ккал / 1846 КДж, порції – 397 Ккал / 1662 КДж
Вага: сухої страви – 90 г; готової страви — 280 г
Термін придатності: 12 місяці
Отзывы
Отзывов ещё нет — ваш может стать первым.
Подборки товаров в категории