Написать в
WhatsApp
Написать в
Telegram
Каталог

Клуб 4 Лапи для котів з чутливим травленням

RSS
Василий ЛисовойВасилий Лисовой
26 сентября 2024

Купити корм 4 Лапи для котів можна найрізноманітніший. Якому ж надати перевагу? Все залежить від особливостей вашого домашнього улюбленця. Асортимент дозволяє підібрати продукт для кожного. Навіть для тварин, що мають проблеми зі шлунково-кишковим трактом, цей виробник придумав особливу лінійку. 

Що входить до складу корму для котів з чутливим травленням? Компонентів чимало, серед яких – гіпоалергенні інгредієнти. Такі раціони містять обмежену кількість джерел білка, що знижує ризик виникнення алергічних реакцій. Це можуть бути специфічні продукти, як, наприклад, індичка або риба, що легше засвоюються і не викликають подразнення травної системи. Штучні барвники, консерванти та ароматизатори – відсутні. Таким чином виробник мінімізує ризики.

Для підтримки балансу мікрофлори кишківника в корм додають пребіотики та пробіотики. Вони покращують процес травлення, а клітковина допомагає регулювати роботу шлунково-кишкового тракту, сприяючи поліпшенню перистальтики. Спеціальні компоненти захищають слизову оболонку шлунку, мінімізуючи вірогідність подразнення та запалень, які виникають від харчових продуктів.

Звісно, корм, розроблений для котів з чутливим шлунком, має збалансований склад. Він містить необхідні вітаміни та мінерали для підтримки здоров'я тварин, забезпечує оптимальні пропорції поживних речовин, що потрібні для їх гарного самопочуття. Для здоров’я шкіри ти блискучої шерсті в нього додають Омега-3 і Омега-6. Вони також важливі для харчування тварин, що схильні до алергії.

Коли слід замовити корм Клуб 4 Лапи для котів з чутливим травленням

Проблеми з травленням виникають поступово, втім, якщо ви помічаєте регулярні розлади шлунку:

  • діарею;
  • блювоту;
  • здуття;
  • запори,

що виникають після споживання звичайного корму, настав час його змінити. Примітно, що часте бурчання в животі або дискомфорт після їжі можуть також свідчити про необхідність споживання спеціалізованого корму.

Бувають інші причини, що сприяють переходу на особливий продукт. Його доцільно ввести в раціон, якщо в тварини спостерігаються симптоми харчової алергії, наприклад, свербіж, висипи, випадіння шерсті або сльозотеча. В такому разі може допомогти корм із обмеженою кількістю джерел білка. Бувають і випадки, коли пухнастик відмовляється від їжі або приймає її неохоче. Це відбувається тоді, коли він має неприємні відчуття під час поїдання продуктів. З великою ймовірність корм для чутливого травлення зможе тварині допомогти. До речі, він легше засвоюється ніж інші.

Спеціальний корм може порекомендувати й ветеринар, який діагностує в кота проблеми з травленням або наявність шлунково-кишкових захворювань, таких як гастрит або запальні процеси кишківника. Тоді харчування стане частиною терапії. Його призначають і в якості профілактичного засобу на етапі початкового розвитку проблем. Замовлення корму Клуб 4 лапи допоможе коту підтримати здорове травлення та уникнути неприємних симптомів. Обирайте продукт та переходьте в Петслайк, щоб купити ще щось смачненьке для свого улюбленця.

Василий ЛисовойВасилий Лисовой
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.