Написать в
WhatsApp
Написать в
Telegram
Каталог

Ідеї ​​крутих подарунків для чоловіків на всі випадки життя

RSS
Василий ЛисовойВасилий Лисовой
9 июля 2024

При виборі презенту для джентльмена завжди виникають складнощі. Хочеться знайти щось одночасне корисне та гідне, що відповідає смаку винуватця урочистості, але й не за всі гроші світу. Спеціально для вас ми зробили добірку відмінних подарунків, які точно порадують кожного чоловіка, незалежно від його віку та способу життя.

photo-1633683788767-ac390c4bf988?q=80&w=2059&auto=format&fit=crop&ixlib=rb-4.0.3&ixid=M3wxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8fA%3D%3D

ТОП-10 крутих ідей

Як презент для представника сильної статі можна придбати наступне:

  1. Шкіряні аксесуари. Це може бути місткий портфель для документів, елегантне портмоне, гаманець з нейтральним дизайном, стильний ремінь або акуратний затискач для купюр і документів
  2. Смарт-годинник. «Розумний» хронометр дає власнику можливість стежити за станом здоров'я, засікати тривалість та ефективність спортивного тренування, отримувати сповіщення зі смартфона та залишатися на зв'язку 24/7.
  3. Ігрова консоль. Подарувати винуватцю урочистості занурення у світ геймінгу можна, якщо презентувати останню версію Sony Playstation або XBox 360. Це може бути також інша ігрова консоль, головне — щоб вона підтримувала відтворення сучасних популярних ігор.
  4. Сертифікат до магазину одягу. Самостійно підібрати потрібну сорочку або футболку іншій людині важко, а ось презентувати сертифікат із правом на покупку на певну суму — простіше простого.
  5. Електричний гриль. З його допомогою чоловік зможе дивувати гостей приготуванням ароматних, соковитих та корисних страв без додавання олії, від стейків різного ступеня прожарювання до ранкових сендвічів.
  6. Парфуми. У цьому питанні краще спиратися на звичний вибір чоловіка: експерименти із запахом на свій розсуд можуть виявитися провальними.
  7. Презент згідно з хобі. Наприклад, пристрасному рибалці стане в пригоді сигналізатор клювання або нова котушка, захопленому геймеру — професійна гарнітура, любителю активного способу життя — зручні кросівки або потужний повербанк.
  8. Кошик автомобільного приладдя. Якщо у винуватця свята є машина, він не відмовиться від набору з засобів для чорніння шин, дорогого ароматизатора для салону та подібної косметики.
  9. Камера GoPro. Вона дає можливість знімати на згадку важливі моменти життя навіть в екстремальних умовах, наприклад, під час підводного дайвінгу, групового підкорення гірської вершини або польоту з парашутом над землею.
  10. Незабутні емоції. Варіантів маса — від відвідування нової вистави в театрі чи свіжого кіноблокбастера до організації активного туру вихідного дня з піснями біля багаття, наметами та сплавом на байдарках.

При виборі відповідного презенту варто відштовхуватися від звичного способу життя винуватця свята, його робочого графіка, уподобань в одязі та захопленнях. Важливо врахувати також стосунки з чоловіком. Наприклад, парфумована вода — особистий подарунок, який зазвичай подають членам сім'ї або близьким товаришам.

Василий ЛисовойВасилий Лисовой
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.